Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Heldenseweg 6 A in Kessel 5995 RP

Heldenseweg 6 a

5995 RP Kessel
Vraagprijs € 179.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Aan de Heldenseweg gelegen praktisch ingedeelde bedrijfsruimte met werkplaats, twee opbergruimtes, kantoor en kantine. Het buitenterrein is nagenoeg geheel beklinkerd, volledig omheind en bereikbaar via twee ruime toegangspoorten. Het pand is uit te breiden met 2 opbergruimtes en 1 overdekte stallingsopslag. Hiervoor is in het verleden bouwvergunning aangevraagd en ook toegekend door de gemeente...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 112 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aan de Heldenseweg gelegen praktisch ingedeelde bedrijfsruimte met werkplaats, twee opbergruimtes, kantoor en kantine. Het buitenterrein is nagenoeg geheel beklinkerd, volledig omheind en bereikbaar via twee ruime toegangspoorten. Het pand is uit te breiden met 2 opbergruimtes en 1 overdekte stallingsopslag. Hiervoor is in het verleden bouwvergunning aangevraagd en ook toegekend door de gemeente Peel en Maas (zie in de brochure bij plattegronden).

Indeling:
De gang biedt toegang tot de werkplaats, kantine, kantoor, toilet en meterkast. De werkplaats is circa 100m2 groot, heeft 3 overheaddeuren en aan de rechterzijde heeft u de mogelijkheid om extra opslagruimte te creëren. Via een ijzeren trap is een opbergruimte te bereiken. De werkplaats wordt verwarmd via gasheaters.

De kantine is circa 10 m2 en is voorzien van laminaatvloer en praktisch keukenblok. De kantoorruimte bevat een laminaatvloer en biedt toegang tot de douche, welke momenteel in gebruik is als opslagruimte. De douche en toilet is traditioneel afgewerkt. Voorgenoemde ruimtes worden verwarmd middels een CV-installatie (eigendom).
De gehele bedrijfsruimte is voorzien van een alarminstallatie.

Het buitenterrein is nagenoeg geheel voorzien van verhard. Een klein deel van het terrein bevat gras. Het terrein is volledig omheind en bevat twee ruime toegangspoorten, waarvan één elektrisch is.


Deze locatie heeft de bestemming: bedrijf.
De bestemmingsplan gegevens zijn eventueel digitaal beschikbaar.
Veel uitbreidingsmogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 179.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 112 m² Perceeloppervlakte 1796 m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 100 m² Oppervlakte kantoorruimte 12 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
100 m²
Vrije hoogte
300 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
12 m²
Aantal verdiepingen
1
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
1500 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.