Hoeijmakers Makelaardij

Molenstraat 40
5995 BJ Kessel
Tel: 077-2300050
info@hoeijmakersmakelaardij.nl
Baarskampstraat (type Tournant), 5995 XC Kessel Koopsom € 513.000,- v.o.n.
Baarskampstraat (Type Tournant) in Kessel 5995 XC

Omschrijving

In het centrum van Kessel wordt het nieuwbouwplan ‘Molengaerde’ gerealiseerd.
Voor deze naam is gekozen vanwege de mooie ligging nabij de oude St. Antoniusmolen uit 1878.
De onderdelen van deze molen vormen dan ook de basis voor de benaming van de herenhuizen in Molengaerde. Het plan omvat 12 vrijstaande en 8 halfvrijstaande herenhuizen met garage, een prachtige architectuur en een hoogwaardig afwerkingsniveau. De herenhuizen in dit plan worden gebouwd in de statige dertiger jaren stijl.

Binnen deze architectuur wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen. Enkele kenmerken van de ontwerpen zijn een mooie horizontale gevelverdeling, de zogenaamde speklagen, de verspringende gevelpartijen en de oversteken. Het hoge dak met de typerende hoekconstructie en de optionele hoge schoorsteen verleent de woning een statige indruk.

Er is veel aandacht voor detail, zoals de keuze van bakstenen in meerdere kleuren, de verscheidenheid in metsel- en voegwerk en hardhouten kozijnen. Dit alles in op elkaar afgestemde kleuren om tot een smaakvol geheel te komen. Mede hierdoor krijgt de woning de allure en uitstraling die zo typerend is voor deze dertiger jaren stijl.

De herenhuizen worden gebouwd op royale kavels en krijgen een zeer ruimtelijke indeling. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor gezinnen. Tevens bestaat de mogelijkheid om op de begane grond een slaap- en badkamer te realiseren, zodat de woning een levensloopbestendig karakter krijgt. Maar ook diverse opties m.b.t. de indeling en grootte van de ruimtes behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u zelf beslissen over de keuze van sanitair en keukeninrichting.

Type Tournant (nieuwe indeling):

Van dit type worden er op dit moment nog 2 woningen te koop aangeboden.

Dit type kenmerkt zich door de royale woonkamer met openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De woonkamer is gelegen over de gehele achterzijde van het woonhuis.
Ruime halfopen keuken en een royale slaapkamer/speelkamer op de begane grond. De eerste verdieping is voorzien van een 3 grote slaapkamers met royale badkamer. De tweede verdieping is voor diverse doeleinden geschikt.
Er zijn diverse mogelijkheden om de indeling intern aan te passen, waardoor gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoord.

De kavels hebben we een oppervlakte van 679 m² en 837 m².

Voor meer informatie staan wij u graag te woord.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 513.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning herenhuis Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2016 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 250 m² Perceeloppervlakte 569 m² Overige inpandige ruimte 20 m² Inhoud 837 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 250 m² (25.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Dak Soort dak schilddak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Kessel Sectie E Perceelnummer 1497 Oppervlakte 569 m²