Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding


Een woning kopen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Het is niet meer dan logisch dat u deze beslissing weloverwogen wilt nemen. Het kopen van een woning doet u niet dagelijks en u wilt achteraf niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Wanneer u serieus op zoek bent naar een koopwoning, adviseren wij u om een aankoopmakelaar in te schakelen. Hij adviseert en begeleidt u gedurende het gehele aankooptraject.

Onze makelaar Ralf Hoeijmakers kan voor u als aankoopmakelaar optreden. Hij is NVM-makelaar en beëdigd taxateur. Door zijn ervaring kent hij de regionale woningmarkt als geen ander en beschikt over de juiste middelen om u te adviseren en samen met u een verstandige koop te sluiten. U heeft een deskundige aan uw zijde die u behoedt voor toekomstige problemen en zorgt voor een plezierige en correcte afwikkeling van de aankoop van uw woning.

In een vrijblijvend gesprek brengen wij met u uw woonwensen in beeld, informeren wij u over de mogelijkheden die u heeft en nemen het actuele Woningaanbod met u door. Indien u het wenst, kunnen wij voor u een Zoekopdracht opzetten zodat wij u op de hoogte houden van het dagelijkse nieuwe woningaanbod.

Indien er een woning is welke aan uw woonwensen voldoet, regelen wij de bezichtiging voor u en begeleiden/adviseren u tijdens deze bezichtiging. Vanzelfsprekend informeren wij u over de waarde van de woning, het eventuele energielabel en attenderen u op onder andere de bouwkundige en juridische aspecten, toekomstige ontwikkelingen (bijvoorbeeld bestemmingsplannen) of omgevingsfactoren (bijvoorbeeld bodemverontreiniging).

Let op: bij een bezichtiging van een woning is er vaak al een makelaar aanwezig, maar dit is de verkoopmakelaar. Hij treedt op namens de belangen van de verkoper, niet van u! Als aankoopmakelaar behartigen wij úw belangen.

Wanneer u uw woning heeft gevonden, wordt het vervolgtraject ingezet. De volledige uitleg hierover kunt u terugvinden in Hoe koop ik een huis. De aankoopmakelaar adviseert u tijdens het gehele aankoopproces, verzorgt de onderhandelingen namens u met de verkoper en zorgt dat alles op een juridisch correcte wijze wordt vastgelegd. Hij staat u bij tijdens de oplevering van de woning en de overdracht bij de notaris. Nogmaals: úw belangen staan centraal.

Wilt u een vrijblijvend een afspraak met Ralf Hoeijmakers als aankoopmakelaar? Neem dan Contact met ons op.