Mijn favorieten

Nieuws

Aflossingsvrije hypotheek steeds minder interessant
Geplaatst op: 6 februari 2018
Dat de aflossingsvrije hypotheek steeds minder populair wordt is een feit. Hypotheekverstrekkers dragen daar nog een steentje aan bij, door het verhogen van de opslagen bij deze hypotheekvorm. Is het überhaupt nog de moeite waard een aflossingsvrije hypotheek te overwegen?
Waardevermeerdering door verbouwing
Geplaatst op: 4 januari 2018
U staat op het punt uw huis te verkopen. Er zijn echter nog wat punten ter verfraaiing van de woning, maar u wilt ook niet onnodig veel investeren. Van deze verbouwingen stijgt de waarde van uw woning en krijgt u de investering (gedeeltelijk) weer terug.
Nieuwe hypotheekregels 2018
Geplaatst op: 27 november 2017
Nieuwe hypotheekregels 2018
Tips voor onderhoud aan uw CV
Geplaatst op: 9 november 2017
De dagen worden korter, de temperatuur daalt en de eerste herfststorm is geweest. Misschien hebt u zelfs de kachel al weer een graadje hoger gezet. Dan is het wel zo fijn dat hij het ook komende winter weer doet. Op deze manier geniet u zo lang mogelijk van uw centrale verwarming.
Ontbindende voorwaarden schrappen wel of niet verstandig?
Geplaatst op: 25 oktober 2017
Woningen gaan inmiddels weer als warme broodjes over de toonbank. Om er zeker van te zijn dat het droomhuis ook echt van u is kunt u direct een koopcontract ondertekenen en de ontbindende voorwaarden schrapen. Maar is dat wel verstandig?