Mijn favorieten

Onze medewerkers

Hoeijmakers Makelaardij

Ralf Hoeijmakers
Directeur, NVM-makelaar-taxateur

Hoeijmakers Makelaardij ben ik: Ralf Hoeijmakers.
NVM Makelaar-Taxateur. Geboren en getogen in Kessel, man van Yvonne en papa van twee kinderen.

Kessel is mijn thuis. Een prachtig dorp aan de Maas in Noord-Limburg. Ik ben er in 1977 geboren en woon er nog steeds. Het is de plek waar mijn ouders in mijn geboortejaar de basis legden voor ons familiebedrijf, de Hoeijmakers Groep. Zelf heb ik een aantal jaren met veel plezier binnen Hoeijmakers Groep gewerkt, maar het ondernemersbloed bleef kriebelen. Vandaar dat ik begin 2017 voor mezelf ben begonnen met Hoeijmakers Makelaardij.

Mijn kracht is mijn kennis van de regio. Ik ben er thuis. Ik ken bijna elk steegje, elk gebouw in de kerkdorpen tussen Venlo en Roermond.

De sterke band met mijn geboortegrond zorgt ervoor dat afstanden niet groot zijn. Letterlijk en figuurlijk. Ik ken u, weet waar u vandaan komt en waar u naartoe wil. Uw verhuiswens staat bij mij centraal. Of het nu gaat om een huis kopen, verkopen of taxeren. Ik luister en denk met u mee. Door mijn brede opleiding als NVM Makelaar-Taxateur en hypotheekadviseur en gedegen kennis op financieel, planologisch, fiscaal en juridisch gebied kan ik u begeleiden en adviseren. Dat betekent dat ik ook weleens "nee" verkoop of met suggesties kom waar u in eerste instantie niet aan denkt. Maar dat is mijn taak als professioneel en deskundig bemiddelaar en adviseur. Samen zetten we de stap van uw woonwens naar uw thuis in de regio.
Sandrijn Linck-Jentjens
Sinds 1 september 2017 ben ik werkzaam bij Hoeijmakers Makelaardij in Kessel.

In de afgelopen jaren heb ik werkervaring opgedaan in de reisbranche. Hoewel je het in eerste instantie wellicht niet zou zeggen heeft deze branche veel overeenkomsten met de makelaardij. Mijn opgedane kennis kan ik dan ook goed in de praktijk brengen hier op kantoor.

Ik werk als commercieel medewerker wat inhoudt dat ik me vooral bezig hou met alles wat erbij komt kijken om alles goed te laten verlopen op kantoor. Om meer kennis over de makelaardij te verkrijgen heb ik het afgelopen jaar een opleiding tot assistent makelaar van Academie voor Vastgoed gevolgd. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald en ben ik officieel assistent makelaar dus kunnen jullie mij ook tegenkomen bij bezichtigingen. Ik ben blij dat ik nu dus nog meer voor dit kantoor kan betekenen.