Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding


Zorgeloos uw huis verkopen

Bent u toe aan een nieuwe woning, dan wilt u uw huidige huis zo gunstig en zo snel mogelijk verkopen. Er zijn veel aspecten waar u bij de verkoop van een woning kennis van dient te hebben, zoals onder andere het bepalen van een goede vraagprijs, de presentatie van uw woning, de onderhandelingen en inhoudelijk/juridische kennis van de koopovereenkomst.

Voorgenoemde punten bevinden zich op diverse kennisgebieden en mogelijk op onbekend terrein. Daarom raden wij u aan om een verkoopmakelaar in te schakelen. Hij kan u vanaf het begin tot het einde adviseren en begeleiden in het verkoopproces. Voor het volledige verkoopproces verwijzen wij u naar ‘hoe verkoop ik een huis’.

Onze makelaar Ralf Hoeijmakers ondersteunt u graag in de verkoop van uw woning. Hij is een beëdigd taxateur en NVM-makelaar. Door zijn ervaring kent hij de regionale woningmarkt als geen ander en beschikt over de juiste middelen om u te adviseren en begeleiden in het gehele verkoopproces. U heeft een deskundige aan uw zijde welke objectief uw woning taxeert en advies geeft over een reële vraagprijs. Ook adviseert hij u hoe u uw woning het beste kan presenteren zodat juist úw woning opvalt in het ruime woningaanbod, adviseert hij u bij de onderhandelingen, maakt hij de koopovereenkomst op en zorgt hij voor een plezierige en correcte afwikkeling van verkoop van uw woning. Kortom: hij adviseert en begeleidt u tijdens het gehele verkoopproces en ontzorgt u hiermee volledig!

Wilt u een vrijblijvend een afspraak met Ralf Hoeijmakers als verkoopmakelaar? Neem dan Contact met ons op.